Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Baia Mare, condamnat la închisoare pentru corupție, a fugit din țară folosind actul de identitate al unei rude

Publicat

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru corupţie, a fugit din ţară, vineri. Acesta a ieșit din România prin punctul de trecere a frontierei Petea, cu Ungaria, folosindu-se de un act de identitate al unei rude.

„Cherecheş a ieşit din ţară prin frontiera cu Ungaria prin PTF Petea la ora 07:49 folosind o altă identitate aparţinând unei rude, o persoană de sex masculin”, a declarat un oficial al Poliţiei de Frontieră, citat de Agerpres.

Primarul Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru corupţie, a fost dat în urmărire de Poliţie, după ce nu a fost găsit la domiciliu pentru punerea în executare a mandatului emis de instanţă.

Curtea de Apel Cluj a respins, vineri, apelul primarului şi a menţinut sentinţa dată în februarie 2022 de Tribunalul Cluj, fiind modificate doar câteva dispoziţii privind pedeapsa complementară, respectiv a fost mărită de la 4 la 5 ani perioada în care Cherecheş are mai multe interdicţii (să fie ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a ocupa funcţia de primar).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    sâmbătă, 25.11.2023 at 13:34

    Se pare că a mai avut o cârtiţă prin justiţie, de vreme ce a ştiut când să fugă.

  2. un iobag din Romania

    sâmbătă, 25.11.2023 at 14:55

    Tipic romanesc(pentru unii) o sa-l mai vedem dupa ce se prescriu fptele ,sau dupa ce da …….DREPTUL !! LA ANU SI LA MULTI ANII !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax