Connect with us
Publicitate

BLAJ

Primarul din Blaj: „De 1 Mai nu avem ce sărbători. Nu trebuie să curgă lacrimi din cauza inconștienței unora sau din prostie”

Publicat

gheorghe rotar

Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar a transmis joi un mesaj pe rețeaua de Facebook prin care a explicat decizia luată de adminsitrația locală de a introduce restricții de circulație în localitate, în zilele de 1 și 2 mai.

Potrivit acestuia, „de 1 mai nu avem ce sărbători”, iar sănătatea este mult mai importantă decât plimbatul prin oraș sau ieșitul la grătare. Gheorghe Rotar a făcut un apel la cetățeni să rămână responsabili.

Citește și Circulația autovehiculelor, interzisă la Blaj în zilele de 1 și 2 mai. Măsuri de prevenție instituite de autoritățile locale

„În urma Hotărării Comitetului Local pentru situații de Urgență nr 15/2020, prin care s-au introdus restricții de circulație la Blaj în zilele de 1 și 2 mai, am văzut diferite opinii pro și contra legate de această hotărâre. Vreau să fiu foarte clar! Respect opinia fiecăruia, dar eu ca primar al Blajului nu-mi permit să risc sănătatea oamenilor din acest oraș mai ales când știu că la Blaj există cazuri de COVID-19!

Alături de colegii mei, vă asigur că facem tot ce este posibil pentru ca Blajul să nu treacă prin situația gravă a altor comunități din țară sau din străinătate! Fie că ne place sau nu, în aceste zile, sănătatea noastră, a tuturor, este mai importantă decât plimbatul prin oraș sau ieșitul la grătare! De 1 mai nu avem ce sărbători, vă cer doar să rămâneți responsabili și să vă gândiți că orice neglijență de comportament, orice teribilism sau act de frondă poate să ne coste pe toți!

Nu uitați că în România este instituită strarea de urgență și că peste 600 de oameni au murit din cauza acestui virus blestemat! Acești oameni nu sunt doar statistică, ei au avut familii de la care, poate, nu și-au luat rămas bun!

Eu nu vreau ca vreo familie din Blaj să treacă prin așa ceva! La Blaj nu trebuie să curgă lacrimi din cauza inconștienței unora sau din prostie!

De aceea trebuie să facem totul pentru a rămâne sănătoși, pentru a ne putea bucura din nou de o viață normală! Nu vreau să știu că din cauza faptului că ne-am relaxat prea devreme, unii dintre noi au luat drumul spre cimitir … singuri, înveliți într-un sac de plastic și închiși într-un sicriu sigilat!

Este dur, dar e adevărat … ați putea trăi cu asta pe conștiință? Eu nu!

Dacă mă înțelegeți, bine, dacă nu, asumați-vă acest risc!

Tot ce știu este că vreau să ne întălnim cu toții, când se va putea, să ne bucurăm din nou de Blaj și de viața noatră normală!

Până atunci, vă cer să rămâneți cetățeni responsabili și TOTUL VA FI BINE, numai dacă toți vom lucra pentru asta!”, a scris Gheorghe Valentin Rotar, pe pagina de Facebook. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax