Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Primarul din Câmpeni și 5 angajați ai unor instituții din oraș, în carantină. Au avut contact cu o persoană infectată cu COVID19

Publicat

Călin Andreș, primarul orașului Câmpeni și cinci angajați ai unor instituții din localitate se află în carantină de peste zece zile, după ce au participat la o întâlnire de lucru, iar ulterior una dintre persoanele prezente a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Contactat de alba24.ro, edilul din Câmpeni a declarat că întâlnirea a avut loc în data de 21 iulie, iar toți participanții, inclusiv persoana infectată cu coronavirus, au purtat permanent mască de protecție și au păstrat o distanță de minimum 2 metri.

Citește și ALBA: 21 de cazuri COVID-19 în județ, în ultimele 24 de ore. LISTA LOCALITĂȚILOR din care provin persoanele infectate

”Marți am avut întâlnirea, iar miercuri am plecat în concediu. Am fost sunat și mi s-a spus că trebuie să intru în carantină deoarece una dintre persoanele care au participat la întâlnire a fost testată pozitiv cu coronavirus și a fost internată în spital. Pe lângă mine, mai sunt cinci persoane care au intrat și ele în carantină. Marțea viitoare se termină perioada de 14 zile și ne vom întoarce cu toții la serviciu, dar obligatoriu va trebui să purtăm încă 10 zile masca, inclusiv în spațiile deschise. Niciunul dintre noi nu a avut simptome de infecție în această perioadă”, a declarat Călin Andreș.

El a mai precizat că nici el, nici celelalte persoane nu au fost testate.

”Nu am fost testați. De la DSP ni s-a spus că avem obligația să ne izolam și am respectat măsura”, a precizat primarul din Câmpeni.

Edilul a mai spus că a ținut zilnic legătura, telefonic, cu persoana confirmată pozitiv. Starea acesteia este foarte bună și va fi externată în curând din spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax