Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Cîmpeni ”BATE PALMA” cu PSD. Călin Andreş: „Am stat 6 ani în opoziţie, nu cred că mai pot sta”

Publicat

primar cîmpeni psd Edilul oraşului Câmpeni, Ioan Călin Andreş este pe ultima sută de metri în „cursa” pentru schimbarea partidului politic. Aflat la al treilea mandat de primar, Andreş a declarat pentru Alba24 că a stat şase ani în opoziţie şi că nu crede că mai poate sta, pentru că are nevoie de bani pentru oraş şi de proiecte. Întrebat dacă a bătut oficial palma cu PSD, Andreş a spus că „suntem în tratative, încă nu a semnat nicio adeziune”.

La alegerile locale din 2012, Andreş a candidat pentru funcţia de primar din partea PNL, iar după doi ani este sătul de opoziţie şi vrea să treacă la partidul puterii: „Am stat 6 ani în opoziţie, nu cred că mai pot sta. Dacă o fac, este pentru oameni, pentru a obţine bani pentru oraş. Am nevoie de bani oentru oraş, de proiecte”.

Edilul a declarat pentru Alba24 că a fost curtat de mai multe partide, precum partidul lui Tăriceanu, PLR, de Partidul Verde, dar şi de PSD.

În ce priveşte pasul oficial de schimbare a culorii politice, Ioan Călin Andreş a declarat pentru Alba24, luni după-amiaza, că „nu am semnat nicio adeziune. Suntem în tratative”.

În același timp, pe internet, au apărut postate fotografii de la o întâlnire dintre primar și câțiva lideri locali ai PSD Alba, printre care se aflau deputatul Ioan Dîrzu și șefa de la ”Mediu” Mihaela Mih Dehelean. Întâlnirea dintre Andeș și Ioan Dîrzu ar fi avut loc în timpul unui eveniment desfășurat la Bistra.

În 2006, primarul a mai făcut o schimbare a culorii politice. Atunci a trecut la PNL din organizația PRM. Pentru primarii şi aleşii locali din Alba, această perioadă este una „ispititoare” din punct politic. Mulţi dintre ei sunt în discuții cu partidele politice, dar până în prezent doar consilierul județean Cornel Filipescu (PDL) și consilierul local din Aiud, Radu Călin (PP-DD) au trecut oficial la PSD.

Ordonanţa de urgenţă permite migraţia aleşilor locali pentru 45 de zile fără ca aceştia să-şi piardă mandatul, începând cu data de 1 septembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. eu

    luni, 29.09.2014 at 19:52

    Numai lapte si miere va curge la Campeni daca se roseste primaru….

  2. babadochia

    vineri, 03.10.2014 at 11:28

    O sa stea cel putin 10 ani in opozitie de-acum incolo tocmai pentru ca nu-si asuma acest lucru! Ce mare putere are PSD la Alba ??? Hai sa fim seriosi! E o „curva” politica ca toti cei care au migrat si ma refer la toti indiferent de culoare politica si PNL si PDL si PSD !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax