Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primarul din Ciugud, invitat la Matinalii DigiFM. Damian a vorbit despre CIUGUban și despre administrație

Publicat

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a fost invitat la Matinalii DigiFM, unde a vorbit despre administrație și despre noul proiect al primăriei, legat de ”moneda virtuală” CIUGUban.

Damian a spus că s-a confruntat în 2017 cu o problemă a gunoaielor, similară celei din sectorul 1 al Capitalei. Având experiența de atunci, primarul Gheorghe Damian i-a dat un sfat lui Clotilde Armand.

„Întotdeauna când avem o problemă de genul acesta, înainte de a rupe contractul, căutăm soluția cea mai bună. Și apoi, fără nici o remușcare, rupem contractul.

Pentru că, altfel, e ca boala aceea cronică, pe care în loc să iei decizia să o operezi, tu încerci să o tratezi așa cu algocalmin și cu aspirină, ducând-o la moarte sigură”, a declarat Gheorghe Damian, la Matinalii Digi FM.

Primarul Gheorghe Damian a explicat la Matinalii Digi FM și proiectul comunei privind ”ciugubanul”, moneda virtuală lansată de administrație.

„I-am provocat pe copii să colecteze cât mai mulți ciugubani în vacanța aceasta, în așa fel încât, la începutul anului școlar viitor, toți ciugubanii strânși de ei să se transforme în bani reali.”

Matinalii Digi FM: „Cine acceptă ciugubanii ca monedă?”

Primarul Gheorghe Damian: „Noi, primăria. Deja avem discuții cu magazinele private din comună să montăm și în zona magazinelor, iar acestea să dea, ca recompensă, discount-uri la produsele pe care cetățenii le cumpără. Ne gândim să mergem mai departe, iar ciugubanii să fie folosiți la reducerea taxelor și impozitelor locale.”

Sursă: DigiFM

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax