Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul din Ciugud: Limitarea la două mandate afectează actul administrativ. Edili PSD din Alba vor interzicerea „traseismului” politic la parlamentari

Publicat

g

gheorghe damianPrimarul PSD, Gheorghe Damian nu este în totalitate de acord cu unele „avantajele” de care beneficiază parlamentarii. Nici limitarea la două mandate de primar nu este pe „gustul” edilului din comuna Ciugud, pentru că spune el, doi ani de mandat va duce la „scăderea calităţii actului administrativ”. Gheorghe Damian este la al patrulea mandat şi „încă învăţ, pentru că până murim învăţăm pentru că nu le ştim pe toate”.

„În primul mandat am tot învăţat şi abia am ştiut la ce uşi trebuie să bat şi să stăpânesc problemele pentru că din păcate nu există în România o şcoală pentru primari. Ajung în al doilea mandat când cât de cât stăpânesc lucrurile şi mulţi dintre noi lipsiţi de conştiinţă ne gândim că oricum nu mai am dreptul să candidez şi nu mai fac nimic. Atunci nu este eficient pentru actul administrativ”, a spus primarul PSD.

Pentru o democraţie „sănătoasă în România”, Gheorghe Damian a precizat că alegerile ar trebui să fie făcute în două tururi. Primarul comunei Ciugud a vorbit şi despre punerea în balanţă a primarilor şi a deputaţilor, şi consideră că edilii „trebuie trataţi cu aceeaşi măsură”.

„Eu pot să rămân primar dacă divorţez de nevastă, dar nu pot să rămân primar dacă divorţez de partid. Domnii parlametari pot să facă ce vor ei, pentru că ei îşi hotărăsc soarta. Adică ar trebui să fim trataţi cu aceeaşi măsură. Noi aleşii locali din Alba vrem să transmitem un material prin care să propunem ca şi parlamentarilor să li se interzică migrarea dintr-un partid în altul”, a mai adăugat Gheorghe Damian.

„Nu mi se pare normal ca tu care ai ajuns acolo sus pe listele unui partid să poţi să trădezi majoritatea. Au căzut guverne tocmai din cauza migrăriloe făcute din interse personale. Domnilor deputaţi nu mi se pare corect ca dumneavoastră să decideţi dacă X sau Y să fie deferit jutiţiei şi pe mine ca primar să mă salte cu televiziunile”, a declarat Damian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax