Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul din Ciugud: Rareș Bogdan m-a sunat și și-a cerut scuze. Nu am dorit să fie o lecție pentru nimeni

Publicat

rares bogdan gheorghe damian

La o zi după ce a confirmat că rămâne independent, primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a anunțat pe rețeaua de socializare că a primit un telefon de la Rareș Bogdan, care ”și-a cerut scuze bărbătește și ardelenește”. Reamintim că vineri, Damian a dezmințit informaţiile transmise joi seara, într-o emisiune TV, de Rareș Bogdan, potrivit cărora acesta s-ar fi înscris în PNL.

Vezi și Primarul din Ciugud dezminte trecerea la PNL: „După execuția politică și excluderea din PSD, am rămas INDEPENDENT”

”După mesajul de ieri am primit sute de reacții din partea voastră care mi-au umplut sufletul de bucurie. Sunt fericit că încă există oameni care apreciază onoarea, principiile, bunul simț şi care aşteaptă aceste virtuți şi de la liderii lor. Cred că împreună, promovând aceste valori, putem schimba România… iar schimbarea începe cu NOI… Ca om cu principii şi onoare nu pot să nu vă împărtăşesc deznodământul mesajului de astăzi. Rareş Bogdan m-a sunat şi şi-a cerut scuze… bărbăteşte şi ardeleneşte. Nu am dorit să fie o lecție pentru nimeni, ci am reacționat aşa cum ar trebui să o facă fiecare dintre noi când ceva este greşit în jurul său. Trebuie să avem curaj să ne apărăm principiile, dar şi să recunoaştem când greşim şi să nu ne fie ruşine să ne cerem scuze”, a scris Gheorghe Damian pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax