Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Ciuruleasa, Radu Tuhuț, este noul președinte interimar al PSD Alba. A fost propus de Victor Negrescu

Publicat

Radu Marcel Tuhuț - primar Ciuruleasa

Primarul din Ciuruleasa, Radu Tuhuț, este noul președinte interimar al PSD Alba, după ce deputatul Ioan Dîrzu a fost înlocuit din funcție. 

Tuhuț va deschide și lista de candidați ai social-democraților din Alba, pentru Camera Deputaților, urmat de Dîrzu. Acesta este considerat un apropiat al deputatului Ioan Dîrzu, care de altfel l-a susținut pentru funcția de președine executiv al filialei, funcție pe care a deținut-o până acum.

Ioan Dîrzu a fost schimbat de la șefia organizației județene, după rezultatele relativ slabe pe care le-a obținut partidul la alegerile locale.

PSD Alba a transmis și o poziție legată de acest subiect:

”Primul Consiliul Politic Județean al PSD Alba, după depunerea dosarelor de candidatură la alegerile parlamentare, s-a întrunit, sâmbătă, pentru a stabili echipele de campanie, calendarul electoral și modul de organizare.

De asemenea, au fost prezentate toate proiectele celor 11 candidați care sunt în concordanță cu programul de guvernare al PSD și în beneficiul locuitorilor județului Alba (…)

În cadrul ședinței, vicepreședintele național al PSD pentru Regiunea Centru, Victor Negrescu, a propus înaintarea către Consiliul Politic Național a propunerii ca președintele executiv al organizației, Radu – Marcel Tuhuț, să preia funcția de președinte interimar al organizației.

Propunerea a fost votată de toți colegii prezenți. Radu – Marcel Tuhuț, care deschide lista PSD Alba la Camera Deputaților, primar al comunei Ciuruleasa, este unul dintre cei mai longevivi și apreciați primari din Munții Apuseni.

La ședință au participat toți cei 11 candidați la alegerile parlamentare (7 la Camera Deputaților și 4 la Senat) toți primarii PSD din județ și membrii din conducerea organizației județene.

Suntem convinși că unitatea organizației noastre va fi unul dintre elementele cheie care va face diferența. Pentru a obține rezultatul scontat, avem nevoie ca fiecare membru de partid, în perioada premergătoare alegerilor, să prezinte în comunitățile din care fac parte programul nostru de guvernare și proiectele pe care le avem pentru România”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax