Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primarul din Livezile, Octaviu Irimie (PNL), reclamat la ANI şi DNA pentru incompatibilitate. Are PFA cu venituri din creşterea ovinelor

Publicat

Primarul din comuna Livezile Octaviu Daniel Irimie a fost reclamat că se află în posibilă stare de incompatibilitate, după ce a obţinut venituri din activitate de PFA, în domeniul creşterii ovinelor, situaţie ce ar contraveni statutului de funcţionar public. O serie de inadvertenţe din declaraţia de avere a primarului, dar şi cea a soţiei sale, angajată la APIA Aiud au fost transmise la redacţie, cu precizarea că au făcut obiectul unei sesizări la Agenţia Naţională de Integritate, dar şi la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Potrivit informaţiilor primite, Daniel Irimie figurează la Registrul Comerţului ca persoană fizică autorizată, fără ca această activitate să fie trecută expres în declaraţia de avere. De asemenea, nu are trecută casa aflată în construcţie pe un teren de 3.400 mp.

Aceste date nu se regăsesc nici în declaraţia de avere a soţiei sale, iar suma veniturilor din activitatea PFA pe numele primarului diferă: 20.000 de lei în primul caz şi doar 2.000 de lei în declaraţia consoartei.

 

 

 

 

 

 

Contactat de Alba24.ro, primarul Daniel Irimie a recunoscut că obţine venituri din activitate de PFA în domeniul creşterii ovinelor, a confirmat că suma anuală este de 20.000 de lei, însă a amintit că nu ştia că există incompatibilităţi în acest sens şi că a trecut în declaraţia de avere veniturile aşa cum credea că este corect.

În ceea ce priveşte proprietatea pe care nu a inclus-o în declaraţia de avere, primarul spune că “această casă este în construcţie, nu e terminată. Sunt proprietar doar pe CF. Nu ştiam ce proceduri există”.

De asemenea, a precizat pentru Alba24.ro că nu a sesizat date ce nu corespund în declaraţia sa de avere comparativ cu cea a soţiei.

Vezi Declaratie Avere_2012-03-29_IRIMIE OCTAVIU DANIEL

Declaratie Avere_2012-12-14_IRIMIE A. ALEXANDRA DANIELA

Declaratie Avere_2011-06-14_IRIMIE OCTAVIU DANIEL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax