Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Râmeț și un angajat al primăriei, trimiși în judecată pentru fapte de corupție. Ce spune Vasile Raica

Publicat

Primarul localității Râmeț, Vasile Raica (PSD Alba), a fost trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Alba, în data de 15 decembrie, însă momentan nu a primit un prim termen de juedcată. 

Pe lângă Vasile Raica a fost trimisă în judecată și Gligor Daniela, inspector principal în cadrul primăriei. Dosarul a fost întocmit de DNA Alba, dar momentan instituția nu a făcut publice acuzațile pentru care cei doi au fost trimiși în judecată. 

Parte civilă în dosar este Agenția pentru Plăți și Agricultură (APIA).

Contactat de alba24.ro, primarul Raica Vasile a declarat că ar fi vorba despre subvenții de la APIA, fonduri captate între anii 2010 – 2016. Mai mult de atât acesta a spus că nu a fost audiat în calitate de suspect de către procurorii DNA Alba și că abia în cursul zilei de 17 decembrie ar avea o întâlnire cu un avocat ales pentru studierea dosarului.

sursă foto: primariaramet.blogspot.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax