Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Târgu Mureș, cercetat de DNA din cauza unor angajări în instituție. Anunțul făcut de Soos Zoltan

Publicat

Primarul din Târgu Mureş, Soos Zoltan, este cercetat de DNA din cauza unor angajări în instituție. Anunțul a fost făcut chiar de primar, pe contul său de Facebook.

El a transmis că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie din cadrul Serviciului Teritorial Târgu Mureş i-au adus la cunoştinţă faptul că este cercetat într-un dosar privind statutul unor funcționari din cadrul primăriei.

”Știam din 2020 că mandatul de primar nu va fi unul ușor. Însă, mi-am asumat acest lucru, atunci când am depus jurământul și am decis să vă reprezint cu cinste.

Presiunile și jocurile politice sunt la ordinea zilei, și pentru că am promis mereu transparență, vă comunic faptul că în cursul zilei de 30 mai, procurorii Direcției Naționale Anticorupție din cadrul Serviciului Teritorial Târgu Mureș mi-au adus la cunoștință faptul că sunt cercetat într-un dosar cu privire la statutul oficial al unor angajați din cadrul Primăriei Târgu Mureș.

Față de cele ce mi s-au adus la cunoștință, manifest cooperare, transparență și sunt convins că instituțiile statului își vor îndeplini mod onest atribuțiile de serviciu, fără a se lăsa conduse de intrigi politice sau de altă natură” a transmis acesta pe Facebook.

Foto: Soos Zoltan – primar Târgu Mureș. Sursa: contul de Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax