Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul Dorin Nistor vrea să facă la Sebeș locuințe de serviciu pentru medici, profesori și angajații primăriei

Publicat

bloc locuinte servici sebes

Primăria Sebeș vrea să construiască în cartierul Mircea cel Mare din municipiu un bloc de locuințe de serviciu destinate medicilor și cadrelor medicale, personalului din învățământ și administrație. Blocul este structurat pe trei etaje plus mansardă și va avea 22 de apartamente, 12 cu două camere și 10 cu o cameră. 

„Ieri am susținut în fața Comisiei Tehnice din cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiție “Locuințe de serviciu – județul Alba, municipiul Sebeș, cartier Mircea cel Mare”.

Comisia Tehnică a aprobat în unanimitate indicatorii tehnici rezultați în urma Studiului de fezabilitate astfel încât sunt create condițiile pentru continuarea eforturilor pentru construirea blocului de locuințe cu 22 de apartamente – proiectare și execuția lucrărilor.

Blocul este destinat specialiștilor care își desfășoară activitatea în municipiul Sebeș (medici și cadre medicale medii, personal din învătământ și administrație) și care nu dețin o locuință.

Clădirea este structurată pe parter, 3 etaje și mansardă, este prevăzută cu lift și va avea în componență 12 apartamente cu 2 camere și 10 apartamente cu o cameră.

Astfel va fi construit un imobil care va da posibilitatea stabilirii în Sebeș a tinerior specialiști și care va completa peisajul urbanistic în cartierul Mircea cel Mare”,  a transmis primarul Dorin Nistor pe rețeaua de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax