Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primarul Gabriel Pleșa, la un an de la plecarea din PNL la USR: ”Nu regret nimic, a fost o decizie corectă”

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a postat pe contul său de Facebook un mesaj legat de împlinrea unui an de la plecarea sa din PNL la USR. 

”Acum un an am deschis o nouă etapă din viața mea în ceea ce privește activitatea politică – am decis, alături de colegii Emil Popescu și Adrian Simion, să mă alătur echipei USR Alba.

Și chiar nu regret deloc. Pentru că, deși nu a fost o decizie ușoară, timpul a arătat că a fost o decizie corectă. Tot ce s-a reușit în 2020 se datorează acestei mișcări dramatice, dar inteligente.

Privind în urmă, realizez că, dincolo de muncă și emoții, rămân rezultatele. Și pot spune cu bucurie că sunt într-o echipă care este nu doar frumoasă, ci și eficientă. Am constatat cu bucurie că în USR opiniile chiar contează, că se poate discuta cu oricine, inclusiv cu președintele partidului, ori de câte ori vrei.

Iar colegii din USR sunt oameni harnici și cu dorința de a schimba lucrurile în bine. Sigur că experiența politică poate lipsi pe alocuri, dar nimeni nu s-a născut învățat. Ne trebuie, cred, înțelepciune și mai multă răbdare.Iar atâta vreme cât există dorință, se pot face multe!” a scris Pleșa, pe contul său.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 14.02.2021 at 16:16

    D-le primar cand putem viziona un clip ca cel facut de Digi 24 la Primaria Campulung Arges, la Primaria Alba. Sa vedem cati trantori a lasat Stalin in urma ?

  2. Maria

    luni, 15.02.2021 at 13:55

    Ati ajuns primar prin votul anti Paul Voicu a celor care vroiau o schimbare a ceea ce se intampla in Primaria Alba Iulia, dar, de fapt, dvs. nu doriti decat sa deveniti furnizorul de materiale al asa-zisilor dezvoltatori imobiliari.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax