Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Administrația din Alba Iulia a reluat discuţiile cu CNI şi Ministerul Dezvoltării pentru finalizarea lucrărilor la Bazinul Olimpic

Publicat

Administraţia locală a reluat în aceste zile discuţiile cu reprezentanţii CNI şi cu cei din cadrul MDRAP, menţinând şi întărind necesitatea ca lucrările la Bazinul Olimpic să fie finalizate cât mai rapid. Potrivit informaţiilor obţinute de primăria Alba Iulia, alocarea banilor necesari pentru finalizarea investiţiei s-ar putea realiza în urma unei rectificări bugetare.

Reprezentanţii primăriei arată că  în momentul de faţă abilitatea continuării lucrărilor este meritul exclusiv al subcontractantului, firma Benoni Loghin SRL.

„Este un subiect de neevitat pentru Alba Iulia. Capacitatea noastra de a insista nu a scăzut, iar de această data am surprins personal oameni pentru care urcatul pe scările ministerelor din Bucureşti , înseamnă mai mult decât obişnuinţă, înseamna responsabilitate. Sub rezerva că tot ce s-a discutat va trebui să se concretizeze la proxima rectificare, pot spune că nimeni de la Bucureşti nu doreşte ca acest bazin să fie sinonim cu asumarea unor merite politice iar acest lucru ar trebui să fie bine înteles şi pe plan local. Poate singurul care are un merit în toată această poveste este constructorul din Alba Iulia.

Conform actualei guvernări, toate investiţiile realizate în procent de peste 50% au prioritate iar acesta ar trebui să rămană singurul criteriu de atitudine responsabilă. Îmi permit să dau credit promisiunilor pe care le-am obţinut şi sper să nu fie vorba de un nou prilej de dezamagire pentru albaiulieni” a  anunţat  Mircea Hava, primarul municipiului Alba iulia.

Cu toate că în prezent lucrările sunt oficial suspendate, se lucrează la cuva bazinului pentru că anumite proceduri tehnice nu pot fi întrerupte. Stratul de suport al faianţei şi finisajele implicite nu suportă o eventuală întrerupere şi reluare a lucrărilor din cauza modificarilor pe care acesta le poate suferi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. interesatu

    sâmbătă, 20.04.2013 at 14:10

    Cine a obtinut promisiunile ? Roman sau Hava ? Ca pana acum ceva timp doar Roman vorbea de bazin. Urmeaza PP-DD si alti gulgutieri . Vai de voi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax