Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

EXCLUSIV pe Alba24: Primarul Mircea Hava deschide noul sezon al talk-show-ului „Testul de sinceritate”

Publicat

YouTube video

Alba24 reia, începând din această săptămână, talk-show-ul „Testul de sinceritate”, emisiunea care îi aduce în faţa dumneavoastră pe cei care ne reprezintă în administraţie, în Parlament sau în instituţiile publice.

Primul invitat în noul sezon al emisiunii „Testul de sinceritate” este preşedintele PDL Alba şi primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, care a răspuns timp de 50 de minute întrebărilor jurnalistului Dan Lungu.

Mircea Hava a vorbit în exclusivitate despre cercetările făcute de DNA la nivelul Primăriei Alba Iulia în cazul fondurile acordate pentru clubul de fotbal „Unirea” şi în cel privind transportul public din municipiu.

Hava a spus că intenţionează ca, după ce aceste dosare vor fi soluţionate în instanţă, să se îndrepte cu procese împotriva celor care au făcut „delaţiunile” de la care au pornit cercetările.

Edilul a recunoscut că, din cauza acestor cercetări ale procurorilor anticorupţie şi mai ales din cauză că au fost mediatizate în timpul campaniei electorale, a pierdut „procente serioase” la alegerile locale.

„Sunt singur că justiţia va face dreptate şi va pune lucrurile acolo unde trebuie. Dar să ştiţi că, din tot, eu am ieşit un pic maculat Să ştiţi că nu nu-mi convine să mă duc şi să mă întâlnesc cu părinţii şi să mă întrebe: ce ai făcut? Şi să se gândească ce se va întâmpla. Nu am făcut nimic rău(…)”, a spus Hava.

El a explicat că, deşi se va dovedi că este nevinovat, aceste cazuri i-au adus un prejudiciu important de imagine.

Primarul din Alba Iulia a vorbit la „Testul de sinceritate” şi despre relaţia administraţiei locale cu noul Guvern spunând că după schimbarea culorii politice a miniştrilor, municipiului Alba Iulia i-au fost tăiate sume importante care erau destinate finalizării reparaţiilor de la bazinul olimpic şi pentru construcţia unor blocuri de locuinţe sociale.

Nu în ultimul rând Mircea Hava, în calitate de preşedinte al PDL Alba, a vorbit şi de alegerile parlamentare şi de modul în care vor fi desemnaţi candidaţii partidului în judeţ. Hava a dat, pentru prima dată de la declanşarea campaniei interne în PDL, şi nume ale unor posibili candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

Aflaţi mai multe urmărind emisiune „Testul de sinceritate” realizată de jurnalistul Dan Lungu cu preşedintele PDL Alba Mircea Hava:

YouTube video

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mircea

    luni, 17.09.2012 at 14:59

    asta minte si cu mana pe biblie !…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax