Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul Mircea Hava, în delegaţie cu conducerea PDL, în Germania. Întâlniri cu reprezentanți CDU la Berlin și Dresda

Publicat

De luni, 17 februarie, primarul Alba Iuliei, Mircea Hava, participă la o delegație a PDL, condusă de președintele Vasile Blaga, în Germania. Este vorba despre o vizită la Berlin şi Dresda, la invitația CDU, formaţiunea creştin-democrată la cancelarului Angela Merkel, organizată de Fundația Konrad Adenauer.

La vizita în Germania participă şi prim-vicepreședinții PDL Anca Boagiu și Andreea Paul, secretarul general Gheorghe Flutur, europarlamentarul Monica Macovei, vicepreședinții PDL Raluca Turcan, Romeo Raicu, Ioan Bălan, Alin Popoviciu și Alexandru Nazare, alături de Mircea Hava, secretarul general adjunct Costică Canacheu, secretarul executiv Radu Carp și președintele OT-PDL Sorin Moldovan, potrivit unui comunicat de presă PDL, citat de Agerpres.

În cadrul vizitei, care se va desfășura în săptămâna 17-22 februarie 2013, vor avea loc întâlniri cu reprezentanți CDU la Berlin și Dresda unde se vor aborda subiecte legate de alegerile europarlamentare din acest an, de sistemul electoral german și de organizarea și politicile promovate de CDU care au condus la o nouă victorie în alegerile generale din 2013. De asemenea, vor fi abordate și teme legate de Partidul Popular European din care cele două formațiuni politice fac parte.

Delegația PDL se va întâlni, printre alții, cu secretarul general al CDU, Peter Tauber, cu președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestagul German, Gunther Krichbaum, cu secretarul general al Consiliului Economic al CDU, Wolfgang Steiger, cu Bernd Fabritsius, președintele Asociației Sașilor Transilvăneni din Germania și liderul grupului parlamentar CDU din Parlamentul Landului Saxonia.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax