Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primarul Mircea Hava și-a depus candidatura pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare. 49 de liberali vor la Bruxelles

Publicat

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi că 49 de liberali şi-au depus candidatura pentru a figura pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, printre care şi primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

„S-a încheiat procesul de depunere a candidaturilor, s-au înscris 49 de candidaţi în cursa pentru a obţine loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Pe lângă candidaţii care sunt cunoscuţi deja, Crin Antonescu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, şi-a depus candidatura Mircea Hava şi mă bucur că primarul municipiului Alba Iulia, municipiul unirii în anul Centenarului, a luat această decizie de a candida la Parlamentul European şi sunt convins că va reprezenta România cu cinste acolo. Şi-au depus candidatura şi Siegfried Mureşan, Daniel Buda, Dan Motreanu, primarul Ghiţă Falcă, Marian-Jean Marinescu, Cristian Buşoi. Avem nişte criterii de evaluare a candidaturilor pe care le vom aplica”, a spus Orban la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

El a menţionat, de asemenea, că deocamdată nu şi-a depus candidatura, iar când va lua o decizie în acest sens va anunţa.

Orban a afirmat că preşedintele partidului poate fi pus pe listă şi după ce a expirat termenul limită pentru depunerea candidaturilor, pentru că există o astfel de prevedere în hotărârea Consiliului Naţional.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius

    miercuri, 03.10.2018 at 18:01

    Sa se duca, sa nu mai auzim de el !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax