Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO | Primarul Mircea Hava: „Sunt scumpe indicatoarele din Cetate? Să vină domnul Dîrzu cu soluții mai ieftine că îi dau o cafea, o bere”

Publicat

YouTube video

Primarul Mircea Hava a reacționat vineri, în conferința de presă a PDL Alba, referitor la declarația președintelui PSD, Ioan Dîrzu, potrivit căruia indicatoarele turistice pe care Primăria intenționează să le instaleze în Cetate sunt prea scumpe. Edilul i-a sugerat lui Ioan Dîrzu să propună o soluție mai ieftină, promițând că îl va recompensa cu „o cafea, o bere”.

În conferința de joi a PSD Alba, președintele Ioan Dîrzu le-a reproșat reprezentanților Primăriei Alba Iulia că investesc prea mulți bani în indicatoarele turistice din Cetate, în timp ce terasele sezoniere din zona istorică întârzie să apară din cauza tergiversărilor procedurilor de licitație.

„După obiceiul „Dă Doamne românului mintea cea din urmă”, primăria ia măsuri de promovare turistică în Cetate: intenționează să instaleze indicatoare turistice, în valoare de peste 100.000 de lei. Adică, nu vom fi singuri la terase să ne plictisim ci vor veni foarte mulți turiști. Din păcate, se vor pune 370 de indicatoare fără stâlp, în valoare de 3.300 lei, pe indicator. Consider că este un preț foarte mare pentru acel indicator și consider că este foarte târziu, dar poate își fac efectul în indicarea zonelor turistice din municipiu”, a spus Dîrzu.

Primarul Mircea Hava a răspuns acestei declarații, propunându-i lui Ioan Dîrzu să vină cu soluții pentru achiziționarea unor indicatoare mai ieftine:

„Aceasta va fi o nouă investiție pentru noi. Orice om care intră în Alba Iulia, să știe pe unde merge în Cetate și spre parcările din Cetate. În țara asta, indicatoarele nu se fac cu stâlpi. Indicatoarele sunt stas, se iau fără stâlpi și pe urmă se pun stâlpii. Avem 70 de stâlpi frumoși, săptămâna asta trebuie să sosească. Noi achiziționaăm tabla, stâlpii și montajul costă în plus”, a explicat primarul.

„Dacă domnul Dîrzu consideră că sunt prea scumpi, să aducă el mai ieftini. Îi dau o cafea, o bere, nu e nicio problemă. Niciodată nu am avut chestiunea că e scump și vine cineva cu o soluție mai ieftină. Îi strâng mâna și recunosc public că m-a ajutat”, a adăugat Hava.

Vedeți mai jos un video cu alte aprecieri făcute de primarul Mircea Hava la declarația lui Ioan Dîrzu.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. AIK93

    luni, 17.06.2013 at 14:05

    ce putem sai cerem acestui domn?:(

  2. Pingback: Preşedinte PSD Alba prezintă contraofertă pentru indicatoarele turistice. Ioan Dîrzu: „Ce reprezintă diferenţa, procente sau bani de concediu?” | Alba24

  3. Pingback: Preşedinte PSD Alba prezintă contraofertă pentru indicatoarele turistice. Ioan Dîrzu: „Ce reprezintă diferenţa, procente sau bani de concediu?” | Alba24

  4. Pingback: Preşedintele PSD Alba prezintă contraofertă pentru indicatoarele turistice. Ioan Dîrzu: „Ce reprezintă diferenţa, procente sau bani de concediu?” | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax