Connect with us
Publicitate

BLAJ

Primarul municipiului Blaj, amendat de polițiștii locali din subordinea sa, după ce și-a parcat maşina într-o zonă interzisă

Publicat

Gheorghe Valentin Rotar, primarul municipiului Blaj a fost amendat cu 400 de lei de Poliţia Locală,  pentru că a parcat într-un loc interzis din centrul municipiului. Printr-o postare pe o pagină de socializare, primarul  a recunoscut singur că a primit amendă susţinând că a fost nevoit să oprească cu maşina în zona respectivă din cauza lucrărilor de infrastructură care se execută. Mesajul a venit ca un răspuns la auzele unui cetățean care i-a fotografiat mașina și a postat-o pe facebook.

”Din cauza lucrărilor din Centrul Municipiului Blaj am fost nevoit să opresc într-un loc unde parcarea este interzisă. «Toţi suntem egali în faţa legii». Pentru această parcare am fost sancţionat cu P. V. nr. 0002583/04.09.2018 şi am achitat contravaloarea amenzii cu chitanţa nr. 2008154/05.09.2018”, a scris primarul din Blaj pe Facebook. Acesta a postat fotografii şi după procesul verbal de sancţionare cu amendă în valoare de 400 de lei şi după chitanţa care arată că a plătit 200 de lei. Rotar a achitat amenda la biroul de taxe şi impozite locale din cadrul Primăriei Blaj. Un locuitor al municipiului i-a luat apărarea susţinând că acesta era la supravegherea lucrărilor de pe B-dul Republicii. ”Puţini primari veţi vedea sa stea în soare ca totul să decurgă corect şi rapid”, a scris persoana respectivă.

Acesta a postat fotografii şi după procesul verbal de sancţionare cu amendă în valoare de 400 de lei şi după chitanţa care arată că a plătit 200 de lei. Rotar a achitat amenda la biroul de taxe şi impozite locale din cadrul Primăriei Blaj.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Albaiulian

    miercuri, 05.09.2018 at 22:43

    La Alba Iulia nici dacă parca de a latul în giratoriu nu primea conducătorul suprem amenda.
    Hava pentru noi este Dragnea 2

  2. G dj

    joi, 06.09.2018 at 08:59

    La ce ora au aparut acuzele acelui cetatean care i-a fotografiat masina parcata ilegal?
    Apoi, la ce ora a fost emis procesul verbal de contraventie?
    Ca altfel… mi se pare ca e doar un joc de imagine.
    Nimeni nu-l amendeaza pe Rotar fara „acordul” lui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax