Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul PDL din Meteş se înscrie în Fundația Mișcarea Populară. Traian Ursaleș a decis să „schimbe macazul”

Publicat

Un nou membru PDL s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară. Este vorba despre primarul comunei Meteș, Traian Ursaleș, care a decis să se alăture altor reprezentanţi PDL înscriși deja în respectiva fundație. Informația a fost confirmată în cadrul unei conferințe de presă a PMP, chiar de președintele organizaţiei judeţene, Clement Negruț.

Fundația Mișcarea Populară „recrutează” noi membri. După ce edilul din Cluj-Napoca, Emil Boc s-a alăturat Fundației Mișcarea Populară, un noi primar a decis să se înscrie în partid. Traian Ursaleș, primarul comunei Meteș este oficial membru al acestei fundații.

„Începând de astăzi, unul din primarii PDL, s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară. Este vorba despre primarul comunei Meteș, Traian Ursaleș. De astăzi este membru al fundației. Este un om valoros, un om care are o mare expertiză în primul rând profesională, este doctor în chimie, și primar la al doilea mandat al comunei Meteș. Este o bucurie că s-a alăturat Mișcării Populare. A intrat în fundație pentru că se știe că fundația este ONG”, a declarat președintele PMP Alba, Clement Negruț.

Ursaleș mai are încă doi ani de mandat sub sigla PDL, iar în cazul în care acesta s-ar fi înscris în Partidul Mișcarea Populară ar fi pierdut funcţia de la Primăria comunei Meteș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax