Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul Pleșa: Alba Iulia fără noroaie. Angajații primăriei încep să pietruiască mai multe drumuri din Oarda de Sus

Publicat

sediu Primaria Alba Iulia

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, anunță într-o postare pe Facebook că angajații primăriei continuă să pietruiască mai multe drumuri din oraș. 

”După scurta vacanţă prilejuită de Sărbătoarea Învierii Domnului, colegii noştri îşi continuă treaba.

„Alba Iulia fără noroaie” nu este o acţiune care trebuie terminată repede, ci este o acţiune care trebuie continuată în permanenţă, fiindcă avem peste 150 de kilometri de drumuri neasfaltate. Este o măsură temporară, menită să aducă un plus de confort celor care locuiesc în aceste zone. Atât cei care locuiesc în centrul orașului cât și cei care locuiesc în cartierele de case, trebuie să beneficieze de condiții normale de trai.

Încă de la începutul acestei campanii am reușit pietruirea străzilor din zonele Arex, Micești și Orizont, iar în săptămâna premergătoare Paştelui am reuşit să aşternem un strat nou de piatră pe străzile publice din zona Ana Ipătescu din Partoş.

Chiar dacă, până nu demult, zona nu a fost considerată o prioritate pentru administrație, cu toate că este în plină dezvoltare, le transmit celor care locuiesc acolo că problemele lor nu vor fi ignorate. Împreuna cu Societate de Distribuție a Energiei Electrice, am demarat procedurile de extindere a rețelei de alimentare pe toate drumurile publice din această zonă.

De astăzi utilajele primăriei municipiului Alba Iulia vor acţiona în cartierul Oarda de Sus. În primă fază vom repara străzile din zona Curături, unde se află şi Biserica Mare, respectiv Ciobănașului, Căprioarei, Colinelor, Șoimului, Făgetului, Gutuiului, Greierului, iar apoi trecem pe cealaltă parte a văii, pe străzile Tineretului, Cordovanilor, Mohorului, Zefirului, Ghisițele.

Vom aşterne un strat nou de piatră iar autogrederul şi cilindrul compactor vor îndrepta şi stabiliza partea carosabilă”, a scris Gabriel Pleșa într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax