Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul Sebeșului – întâlnire cu ministrul dezvoltării pentru a susține proiectele de infrastructură din Programul „A. Saligny”

Publicat

Comunicat de presă: În data de 19 septembrie 2023, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației din București, primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a avut o întâlnire cu ministrul Adrian Ioan Veștea, prilej cu care s-a discutat despre investițiile pentru care Sebeșul a obținut finanțări nerambursabile prin intermediul ministerului.

Astfel, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, se modernizează străzile Tineretului, Arini, Zăvoi și Crângului, care sunt aproape de finalizare, urmând ca în perioada următoare să se realizeze deconturile din cadrul programului de finanțare nerambursabilă „Anghel Saligny”.

Pentru străzile Oituz, Doinei, Moților, Cloșca (tronson cuprins între strada Horea și trecerea la nivel cu calea ferată 211 Sebeș – Petrești de la km 1+347), Alunului și strada Depozitelor există proiect tehnic actualizat și se va trece la licitația pentru realizarea lucrărilor.

Lucrările de modernizare a străzilor includ partea carosabilă, trotuare pietonale, accese la proprietăți, parcări, spații verzi, amenajarea intersecțiilor și racordurilor cu străzile laterale, asigurarea colectării si evacuării apelor pluviale, lucrări de siguranță rutieră.

Un alt subiect abordat a fost dezvoltarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în satul aparținător Răhău.

„Valoarea totală a finanțărilor nerambursabile asigurate din Programul ”Anghel Saligny” menționate mai sus este de 28,4 milioane lei” transmite Dorin Nistor, primarul Municipiului Sebeș, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax