Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul Sebeşului lansează atacuri la adresa lui Mircea Hava: „Eu nu îmi permit să fac dimineaţa ore de sport sau alte lucruri de genul ăsta”

Publicat

Primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu a anunţat public, luni, iminenta sa plecare din PDL şi şi-a permis să atragă atenţia asupra modului în care se face politică în Partidul Democrat Liberal Alba. Acesta a pus lupa asupra activităţii preşedintelui PDL Alba, Mircea Hava, despre care susţine că ar conduce o organizaţie de tip „yesman”, din care el nu vrea să mai facă parte.

Sârbu l-a numit pe Hava un „baron şef” şi „un şmecher în politică”: „Aceste organizaţii care în general sunt conduse de oameni cu vechi stagii în conducere, eu îi numesc baroni pentru că însăşi comportamentul lor cotidian este ca atare. Ştiţi foarte bine care este programul de lucru al unui primar din orice primărie din judeţ şi ştiţi foarte bine care este programul primarului municipiului Alba Iulia. Eu nu îmi permit, de exemplu, să fac dimineaţa ore de sport sau alte lucruri de genul acesta, ci îmi permit să vin la ora 8 la serviciu sau dacă se poate mai repede şi să stau cât trebuie să stau. Din păcate, nu toată lumea face aşa ceva. Acest comportament care nu are nimic în comun cu administraţia, deja este un comportament ieşit din comun. Nu o să intru în mai multe detalii acum, ci o să o fac cu altă ocazie. Aceste persoane preferă yesmenii prin care ei controlează tot ce se poate în judeţul acesta şi bineînţeles  că acest control este manifestat în sensul că rezolvării unor interese pe care anumite cercuri de afaceri din judeţ şi le manifestă. Cred că din acest punct de vedere Sebeşul este cel mai bine reprezentat”, a spus primarul de la Sebeş.

Mugurel Sârbu a dorit să sublinieze faptul că preşedintele PDL Alba, Mircea Hava preferă să îl păstreze la conducerea organizaţiei de la Sebeş pe Adrian Bogdan care, în opinia sa, este un astfel de yesman. „Probabil că, în acest context, coroborat cu banii care ar fi necesari probabil pentru partide în diverse momente electorale, probabil că îi determină să ignore  orice legislaţie şi orice altceva şi să considere că  acest comportament este comportamentul normal pe care trebuie să îl facă un partid politic”, a conchis Sârbu.

Acesta a declarat că va profita de orice ocazie pentru a-l ataca pe Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. iulian

    luni, 27.02.2012 at 14:51

    cine so trezit sa vorbeasca :)) cel mai praf primar din judet

  2. havela

    marți, 28.02.2012 at 19:50

    macar are dreptate… oricum hava e cel mai praf primar din judet

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax