Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul Sebeşului, Mugurel Sârbu se desparte de PDL. Va candida ca independent la următoarele alegeri

Publicat

Primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu va demisiona din PDL. Se pare că acesta este hotărât să se despartă de democrat-liberali şi să se prezinte în faţa electoratului, la următoarele alegeri, drept candidat independent.

Informaţia a fost confirmată şi de deputatul Clement Negruţ, care a declarat pentru Alba24 că a ajuns şi la urechile sale dorinţa lui Sârbu de a candida ca independent: „Se pare că este nemulţumit de decizia comitetului de iniţiativă prezentată în Biroul Permanent Judeţean de a-l păstra pe Adrian Bogdan la conducerea organizaţiei. A vrut să dezbine organizaţia, dar din fericire nu i-a ieşit”.

Mugurel Sârbu nu a putut fi contactat pentru a confirma această decizie, dar se pare că îşi va anunţa intenţia în cadrul unei conferinţe organizate luni la sediul Primăriei. Reamintim că Sârbu a dat de înţeles că va face acest pas în urmă cu câteva luni, când a declarat în faţa presei că aşteaptă decizia comitetului de iniţiativă, iar apoi va hotărî care va următorul pas.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Emanuel Drăgușin

    duminică, 26.02.2012 at 17:05

    la sediul primariei Alba Iulia? E cam ciudat.

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 26.02.2012 at 19:40

      @Emanuel, era o greseala. multumin. Din reflex…

  2. ion

    duminică, 26.02.2012 at 17:15

    saracu no sa aiba nici o sansa independent si ma intreb ca in 2008 zicea ca daca nu are consiliul majoritar de partea lui si daca va castiga isi va da demisia sa inteleg ca acum intresul e atat de mare de vrea iara primaria,ca sa nu piarda fraiele afacerii galbenel cine mai face afaceri cu un simplu om nu o sa mai fie credibil!!!!

  3. Utu

    duminică, 26.02.2012 at 19:49

    Era de asteptat sa dea bir cu fugitii Sarbu Mugurel , dintr-un motiv f. simplu :
    Intrand intr-o competitie el este un perdant sigur , necastigand singur nici o competitie , acum asteptand sa „traga” niste sfori si aranjamente sa fie sustinut „pe ascuns” . Bine ca nu si-a atins in totalitate obiectivele trasate de … sa destabilizeze PDL-ul in Sebes si jud Alba ….. MIC este individul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax