Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul Sebeșului nu iartă nici o greșeală a operatorului de salubritate RER VEST-RETIM: Amendă pentru neridicarea deșeurilor

Publicat

Comunicat de presă: Primarul Dorin Nistor nu iartă nici o greșeală a operatorului de salubritate RER VEST-RETIM: Amendă de început de an pentru neridicarea deșeurilor din Parcul Arini

Primarul Dorin Nistor nu manifestă clemență față de operatorul de salubritate Rer Vest – Retim. Miercuri, 3 ianuarie 2022, Poliția Locală a Municipiului Sebeș a întocmit un nou proces verbal de contravenție adresat Asocierii RER VEST – RETIM, pentru neridicarea deșeurilor, conform graficului stabilit, din Parcul Arini nr. 1.

Sancțiunea aplicată operatorului de salubritate este în conformitate cu Hotărârea nr. 222/2021 a Consiliului Local al Municipiului Sebeș privind aprobarea Regulamentului pentru desfășurarea activităților de curățenie, întreținere, păstrarea liniștii și ordinii publice în Municipiul Sebeș, articolele 5.2.a) și 5.3.b).

Reamintim faptul că poliția locală monitorizează activitatea operatorului de salubritate prin intermediul sistemului de supraveghere video al municipalității.

La începutul anului 2022, Asocierea RER VEST-RETIM a apelat la sprijinul primăriei în vederea comunicării publice a unor informații pentru colectarea eficientă a deșeurilor, la termenele anunțate. Asocierea RER VEST-RETIM solicită cetățenilor și agenților economici care locuiesc sau au sediul pe bulevardul Lucian Blaga, străzile Patria, I.L. Caragiale, Bistrei și Piața Primăriei să scoată la stradă recipientele cu deșeuri cu o seară înainte de ziua colectării. Aceștia asigură că ridicarea deșeurilor se va face în zilele anunțate în program, dimineața cât mai devreme, pentru a nu perturba traficul auto.

De asemenea, operatorul de salubritate anunță că sesizările se pot trimite telefonic la numărul: 0374 885694 sau prin email: sesizari.alba@rervest.ro, pentru a fi recepționate și rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Gunoaiele

    joi, 06.01.2022 at 15:16

    Deja este momentul sa iesiti din acea asociere nefireasca Adi T Salubris prin care impreuna cu UAT-urile si CJ incercati sa ocrotiti activitatea de doi lei a unei firme de partid PeNele se face ca vrea sa colecteze gunoaiele pe plan local. Acu e momentul sa dovediti de ce ati fost alesi primari si nu membrii de partid ! Ca despre succes la noile alegeri, ,,vrabia malai viteazu,, !

  2. Iertaciunea

    joi, 06.01.2022 at 18:59

    Dar camioanele supraincarcate cu busteni furati care strica soselele, casele si retelele de gaz si apa, de ce le iarta ?!?

  3. Viteza

    vineri, 07.01.2022 at 14:18

    Dar nerespectarea vitezei impuse de semnele de circulatie din oras, cine o verifica ? Radarele puse vesnic doar pe aceleasi strazi ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax