Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul Sibiului, Klaus Johannis a devenit membru PNL. Va fi sprijinit de Crin Antonescu pentru o funcţie la conducerea partidului

Publicat

Primarul de la Sibiu, Klaus Johannis, a devenit, de miercuri, membru PNL. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă, de către liderul liberal Crin Antonescu. Potrivit declaraţiilor celor doi, decizia a fost luată la iniţiativa preşedintelui PNL.

Primarul de la Sibiu a declarat că alegerea sa în funcţia administrativă pe listele FDGR, al cărui  lider este nu generează incompatibilitate, odată cu intrarea sa în PNL, dat fiind faptul că Forumul Democrat German nu este formaţiune politică.

Liderul liberal Crin Antonescu a spus că a insistat pentru intrarea lui Klaus Johannis în PNL, pentru că partidul are nevoie de oameni care au ceva de spus din punct de vedere politic, astfel că va susţine reprezentarea sa la nivelul conducerii PNL.

„Voi solicita o derogare de vechime, ca domnul Johannis să poată candida pentru o funcţie de conducere a partidului”, a declarat Antonescu.

Johannis a confirmat că nu exclude nici varianta unei funcţii de conducere a viitoarei regiuni din care va face parte judeţul Sibiu. Precizăm că în această zonă în care ar putea fi inclus şi judeţul Alba.

Klaus Johannis a câştigat, la alegerile locale din 2012, al patrulea  mandat de primar la Sibiu.

Klaus Werner Johannis are 53 de ani, s-a născut la Sibiu şi este căsătorit. A absolvit Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca, fiind ulterior profesor la mai multe şcoli şi licee din Sibiu, dar şi inspector general la IŞJ Sibiu.
Este membru al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) din 1990, de la înfiinţarea formaţiunii, iar din 2001 este preşedintele acesteia.
Potrivit declaraţiei sale de avere, deţine trei apartamente şi trei case în Sibiu, cumpărate împreună cu soţia. Are 9.000 de euro, 3.000 de dolari şi 11.000 de lei în conturi bancare. Venitul din salarii al primarului a fost de peste 52.000 de lei, anul trecut, iar alţi aproximativ 114.000 de lei au provenit din chirii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ion

    vineri, 22.02.2013 at 17:28

    e pacat ca sa inplicat politic,o sa aiba numai de pierdut si poate o sa avem o mare surpriza sa aflam cu ce sa ocupat domn primar pana acum!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax