Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul USR din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, fotografie cu Marcel Ciolacu. Explicații privind speculațiile că ar candida de la PSD

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a postat o fotografie alături de premierul Marcel Ciolacu, alimentând și mai mult zvonurile privind trecerea sa la PSD.

Acesta a făcut precizări, în contextul în care spune că a fost întrebat în ultima perioadă dacă va trece la alt partid.

Contactat în legătură cu mesajul său, de către alba24.ro, primarul nu a răspuns, deocamdată.

Alba24 a mai scris că primarul ar fi curtat intens de PSD. Europarlamentarul Victor Negrescu și premierul Marcel Ciolacu i-ar fi propus lui Pleșa o candidatură pentru un nou mandat de primar la Alba Iulia, din partea social-democraților, potrivit surselor alba24.ro.

Vezi Primarul USR din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, curtat de PSD pentru o candidatură în 2024. Ce spune acesta

În postarea de luni, Gabriel Pleșa susține că ”doctrina sa” este ”dezvoltarea orașului”, însă recunoaște că pentru acest demers este nevoie de bani de la stat sau din fonduri europene, motiv pentru care a mers și va mai merge la București.

”Prioritatea mea, în calitate de primar care și-a asumat scăderea în preferințele electoratului, odată cu deranjul creat de uriașul proiect de mobilitate urbană, este să duc la bun sfârșit ce-am început, fiindcă asta contează, nu politica.

Totuși, pentru că foarte mulți cunoscuți m-au întrebat, în ultima perioadă, dacă voi merge la un alt partid politic, după ce au auzit diverse zvonuri în spațiul public, vreau să lămuresc lucrurile. Subiectul, obiectul, mobilul, și orice termen doriți dumneavoastră, în aceeași ordine de idei, al oricărei discuții sau întâlniri avute de mine, prin prisma funcției, cu oricare decident și reprezentant al statului, indiferent de culoarea lui politică, a fost, este și va fi mereu Alba Iulia!

Doctrina mea este una singură: dezvoltarea orașului! Cu toate acestea, pentru ca orașul să se dezvolte, dincolo de voința și efortul administrației, este nevoie de bani. Bani din fonduri europene sau de la bugetul de stat, pe lângă cei din bugetul local.

Nu mi-a fost niciodată rușine să merg la București și să bat la ușile miniștrilor ori prim-miniștrilor, pentru a debloca proiecte sau pentru a obține finanțări, chiar dacă nu făceam parte din aceeași familie politică.

Am făcut-o și o să o mai fac, ori de câte ori va fi nevoie, cu credința că ne reprezintă pe toți, că au interesul tuturor la inimă, că îi preocupă mai binele tuturor românilor, indiferent de zona în care locuiesc și de culoarea primarului care cere sprijin în numele lor.


Așa au stat lucrurile și săptămânile trecute, cu prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, cu care am discutat despre anumite proiecte locale, aflate în diferite stadii de implementare, proiecte în care avem nevoie de ajutor. Am discutat și despre ambițiile de dezvoltare ale comunității noastre și despre viziunea pe termen lung, pe care am pus-o la punct alături de echipa mea.

Îi mulțumesc pentru deschiderea avută și pentru ajutorul promis, și îl asigur că, pentru mine, pe primul loc rămân albaiulienii și Alba Iulia!”, este mesajul primarului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    luni, 09.10.2023 at 19:47

    D-le Pleşa, ce faci, mergi din partid în partid ? Eu personal pe ăştia care trec la mai multe partide îi consider gunoaie. Şi în Parlamentul sunt cu grămada. Îi faci culoar lui Haţegan ? Păcat.

  2. Pripon Marius

    luni, 09.10.2023 at 21:37

    Face o mutare bună pentru el că stie că la PSD are o sansă,dacă rămânea in USR pierdea fără drept de apel alegeriile,mai ales că de când este primar a distrus orașul și realizăriile lui sunt zero!

  3. Pita

    marți, 10.10.2023 at 08:52

    Doar nu credeați ca ramine candidat brutarul !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax