Connect with us
Publicitate

SPORT

Primele medalii pentru CS Unirea Alba Iulia în 2012. Andreea Dănilă, vicecampioană națională la orientare schi

Publicat

La sfârşitul săptămânii, pe o vreme de iarnă autentică, s-au desfăşurat în localitatea Gărâna (în apropiere de Semenic) finalele Campionatelor Naţionale de Orientare-Schi. La startul acestei competiţii s-au aflat şi doi sportivi ai secţiei de orientare de la CS Unirea Alba Iulia: Andreea Dănilă şi Tamas Bogya, ambii la seniori.

S-au desfăşurat finale naţionale în 3 probe individuale (sprint, medie şi lungă distanţă) şi în proba de ştafetă. Sportivii unirişti au concurat doar în probele individuale, neavând un al treilea sportiv necesar pentru alcătuirea unei ştafete.

Andreea Dănilă (foto) a făcut o cursă foarte bună şi a reuşit să urce pe treapta a doua a podiumului de premiere, intrând în posesia medaliei de argint la proba de medie distanţă. În probele de sprint şi lungă distanţă, sportiva s-a aflat de fiecare dată în imediata apropiere a podiumului, terminând ambele curse pe locul 4.

Tamas Bogya a reuşit să concureze constant crescător din punct de vedere al rezultatelor din fiecare probă. Astfel, după ce în prima zi s-a clasat pe locul 10 în proba de sprint, iar în ziua a doua a terminat pe locul 7 proba de medie distanţă, în ultima zi a competiţiei individuale acesta a reuşit să se claseze pe treapta a treia a podiumului de premiere şi să intre în posesia medaliei de bronz.

„Rezultatele obţinute de către sportivii noştri sunt mulţumitoare, având în vedere condiţiile de pregătire şi cele meteo. Acestea sunt primele medalii trecute în contul clubului în acest an şi aşteptăm ca sportivii noştri să se întoarcă de la competiţii şi cu medalii de aur”, a spus directorul CS Unirea, Marius Anghel.

La finele acestei săptămâni se vor desfăşura Campionatele Naţionale de Atletism în Sală destinate juniorilor I la care va concura şi Anca Bunea, sportivă care începând cu această competiţie va reprezenta şi clubul albaiulian în arenele interne şi internaţionale ca urmare a perfectării unui acord de dublă legitimare cu CSŞ Mediaş. Sportiva nr. 1 a judeţului Alba în 2010, care până anul trecut a avut dublă legitimare cu Atletic Club „Mica Romă” din Blaj speră să obţină cel puţin aceleaşi performanţe şi sub culorile CS Unirea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax