Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primele ploi de primăvară au adus și primele inundații: Cinci gospodării din Blaj şi una din Cîmpeni au fost afectate de apă

Publicat

Primele ploi puternice din această primăvară au adus și primele inundații. Cinci gospodării din Blaj şi una din Cîmpeni au fost acoperite, luni, de apă după ce o rafală puternică de ploaie a cuprins localitatea. Pompierii au intervenit la fața locului pentru evacuarea apei.

Potrivit ISU Alba, din fericire, norii de ploaie de luni după-amiază au început să se risipească, așa că nu exista pericol de noi inundații în zonă. Gospodării afectate erau poziționate într-o zonă mai joasă a orașului, astfel că ploaia puternică s-a infiltrat în case.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenţie Blaj în cooperare cu SVSU Blaj au intervenit în data de 13.05.2013 începând cu ora 15.37 pentru evacuarea apei provenită în urma ploii torenţiale, din 5 case situate pe străzile: B. Lăutaru, Stephen Ludwig şi Plopilor, dintr-un subsol de bloc de pe strada A. Mureşanu şi pentru decolmatarea rigolelor de scurgere de pe str. T Vladimirescu.

Pichetul Cîmpeni a intervenit în data de 13.05.2013 începînd cu ora 19.30 pentru evacuarea apei din subsolul de 600 m2 al unei clădiri din oraşul Cîmpeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax