Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Primirea soliilor şi semnarea protocolului de înfrăţire cu Chişinău. Liderii PSD au părăsit Sala Unirii, deranjați de discursul lui Hava

Publicat

1 decembrie

La Sala Unirii s-a desfăşurat, joi, începând cu ora 11.00, momentul solemn al primirii soliilor Marii Uniri, urmat de semnarea protocolului de cooperare între municipiul nostru şi capitala Republicii Moldova, Chişinău.

Bazele acestui demers au fost evaluate la vizita din luna octombrie, la Chişinău, când o delegaţie albaiuliană s-a întâlnit cu primarul Dorin Chirtoacă. Atunci a fost discutată consolidarea şi intensificarea relaţiilor dintre cele două oraşe, bazate în primul rând pe simbolistica unităţii dintre cele două popoare şi oraşe.

Cei doi reprezentanţi ai administraţiilor locale din Alba Iulia şi Chişinău – Mircea Hava şi Dorin Chirtoacă au susţinut discursuri, în care au subliniat importanţa „unităţii” românilor şi a atmosferei de sărbătoare, de Ziua Naţională.

Delegația PSD – din care fac parte  Victor Ponta, Adrian Năstase, Ilie Sârbu – a părăsit în bloc Sala Unirii, chiar în momentul primirii soliilor, după ce primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a spus în discursul său: „Îmi pare rău că nu sărbătorim cu românitatea şi unii au venit aici ca să facă băi de mulţime, iar alţii să protesteze pentru Roşia Montană. Lucrurile acestea ar trebui lăsate în afara acestor momente solemne, îmi pare rău că a trebuit să spun acum aceste lucruri”. Grupul PSD s-a retras la un ceai în restaurantul  Hotelului”Cetate”.

[media id=455 width=320 height=240]

[media id=454 width=320 height=240]

[media id=451 width=320 height=240]


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. cristina

    joi, 01.12.2011 at 12:48

    Nu e nici un pacat ca Procurorul sau Calaul Ponta a plecat cu gasca lui de comunisti, tot ai lor au si huiduit afara…..

    • anton

      joi, 01.12.2011 at 14:41

      Adevarat graiesti, Cristina.

  2. aleluia

    joi, 01.12.2011 at 19:18

    hava s-a facut de ris…..diplomatia nu este punctul lui forte

  3. Sustinator

    vineri, 02.12.2011 at 16:43

    Cristina esti o ***** PeDeLista 😛

  4. cipikao

    duminică, 04.12.2011 at 17:34

    HA

  5. cipikao

    duminică, 04.12.2011 at 19:08

    Bineinteles ca au plecat cei din USL din moment ce lupul moralist{HAVA] le-a spus fara nici un motiv ca unii au venit sa faca baie de multime.Ne spune Hava , marele patriot ce e moral sa faci de Ziua Romaniei, marele patriot care anul trecut isi batea grosolan joc de steagul Romaniei arborand pe catedrala un curcubeu.A facut si Hva scandal pentru a vedea si Boc ce autoritar e el in satul lui.Albaiulieni, trezitiva si veniti la vot sa mai schimbam primarul asta care se crede de neinvins in Alba, si care a incaruntit de la atata conducere in primarie.Haideti sa mai schimbam si altceva in acest oras , alceva decat pavaje si iar pavaje, ca ne vom aprinde la propriu in canicula verilor de la atata beton.
    Ai dreptate Cristinica, nu au ce cauta cei din USL {comunistii asa cum ii numesti tu}intre dictatorii capitalisti pe carei ii sustii tu .Tu cel putin ai trait pe vremea comunistilor, sti tu ce inseamna comunism? Sau poti sa-mi explici tu ce fel de guvernare e asata pe care o fac acum pdl-istii?o fi oare dictatura capitalista codusa de Udrea , Boc si un marinar naufragiat pe malurile din constanta pe care nici piratii nu l-au frut ca hrana pentru animale…Cristinuca, esti naiva maica…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax