Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primul Aqua Park din Alba se va construi la Ocna Mureș. Anunțul primarului despre investițiile din zona complexului balnear

Publicat

La Ocna Mureș se va construi primul Aqua Park din județul Alba, este declarația făcută de primarul orașului Silviu Vințeler pentru alba24.ro.

Pe lângă Aqua Park se va ridica și un hotel, iar ambele vor fi situate lângă Bazinele Sărate din oraș. Acestea vor fi amplasate pe un teren care a fost deja cumpărat de Consiliul Județean Alba. 

Cele două investiții vor veni în completarea bazinelor, pentru a asigura mai multe facilități pentru cei care vor veni să se bucure de apele sărate ale orașului.

De asemenea tot lângă Complexul Balnear Băile Sărate din Ocna Mureș se va ridica o sală de evenimente și încă un hotel. Mai multe blocuri din zonă, șapte la număr, sunt cuprinse în planul de reziliență și vor modernizate.

CITEȘTE ȘI: Se deschid Băile Sărate de la Ocna Mureș. Este investiția anului în Alba: Detalii, prețuri și program. VIDEO REPORTAJ

Acestea fac parte din planul Primăriei de a revitaliza orașul și a susține activitatea Băilor Sărate.

”Pe viitor o să investim în această stațiune deoarece este motorul de dezvoltare al acestui oraș. Avem deja discuții să construim pe fonduri europene cât și pe fonduri publice spații de cazare.

Avem deja o fișă de proiect aprobată de ADR Centru de 3, 7 milioane de euro, amenajarea zonei riverane, unde este inclus și un Aqua Park. Va trebui să terminăm proiectarea până în septembrie și apoi urmează execuția anul viitor”, a declarat Silviu Vințeler, pentru alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 10.05.2023 at 11:24

    Bravo d-le primar, mai sunt şi unii care mai gândesc în ţara asta, nu ca miniştrii, fără nici o idee constructivă. Toate ideile şi le-au consumat în doctorate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax