Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primul AUTOMOBIL ZBURĂTOR fabricat în serie va fi lansat în martie 2018. Mașina-avion va costa 400 mii euro

Publicat

PAL-V Liberty, primul vehicul comercial care poate circula legal şi pe şosea şi în aer, a intrat în producția de serie și va fi lansată în luna martie 2018. Cei care vor dori însă să aibă maşina-avion în garaj vor trebui să scoată din buzunar 400.000 de dolari. Pe siteul companiei a fost deschisă și o secțiune în care cei interesați să-și achiziționeze mașina zburătoare pot să facă rezervări online.

PAL-V Liberty este produsă de olandezii de la PAL-V. Automobilul va fi capabil să călătorească fie 1.300 kilometri pe şosea, fie 500 de kilometri prin aer. Livrările vor incepe abia din 2019. Producătorii au declarat că preturile mai pot suferi modificări.

Modelul PAL-V Liberty va atinge o viteza maximă de 160 km/h pe şosea, cu o autonomie de 1.315 kilometri cu rezervorul plin. Folosită în aer, maşina va zbura cu 180 de km/h, iar autonomia ajunge la aproape 500 de kilometri.

„Acest model de producţie reprezintă momentul adevărului. Toate certificările necesare pentru comercializare vor fi furnizate pe baza acestui model de producţie”, a declarat olandezul Robert Dingemanse, CEO-ul Pal-V.

sursa:pal-v.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax