Connect with us
Publicitate

ABRUD

Primul candidat la alegerile de peste doi ani, anunțat de PNL Alba. Cristian Albu vrea fotoliul lui Nicolae Simina, la Abrud

Publicat

albu

PNL Alba a anunțat primul candidat la funcția de primar al unui oraș din județ. Este voba despre Cristian Alexandru Albu pe care liberalii îl susțin pentru primăria Abrud. Anunțul a fost făcut pe siteul liberalilor din Alba, informația fiind confirmată de acesta, pe contul său de facebook. Albu a fost președintele sindicatului ”Viitorul mineritului”  de la Roșia Montană și un susținător al proiectului de exploatare auriferă de acolo deținut de Roșia Montană Gold Corporation. În prezent este consilier șef – birou juridic la Cupru Min SA Abrud. 

”Am intrat în această competiţie pentru că simt că am susţinerea locuitorilor orașului cât și pe cea de la nivelul de vârf a partidului, din zona conducerii centrale a PNL Alba. De ce aş fi eu mai bun decât ceilalţi candidaţi? Am o experienţă vastă atât în mediul de afaceri cât și în administraţie şi de lucru cu administraţia publică centrală şi locală. Mă consider pregătit şi consider că pot face o echipă performantă la nivel local. Am susținerea colegilor liberali de la Consiliul Județean Alba și beneficiez de expertiza celorlalți primari liberali de la nivelul județului Alba. Putem vedea exemple de primari liberali care în doar jumătate de mandat, împreună cu sprijinul CJ Alba, au reușit să schimbe față localității pe care o conduc. Aici mă refer la Aiud și Sebeș, fără a mai da exemple de municipii și orașe ca Blaj, Alba Iulia, Cugir, Ocna-Mureș sau Baia de Arieș, localități cu primari liberali cu multe mandate în spate” a declarat Cristian Albu.

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, i-a transmis acestuia un mesaj public de susținere, pe facebook. Potrivit CV-ului său, Cristian Albu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitaţii de vest “Vasile Goldiş” Arad, promoţia 1997 și a fost licenţiat în ştiinţe juridice la Universitatea “ Lucian Blaga” Sibiu, specializarea Drept, sesiunea februarie 1998. Acesta a urmat și cursuri de master în specializările Instituții de Drept Bancar, Fiscal și Vamal și Ştiinţe penale şi Criminalistică.

În prezent, primarul orașului Abrud este Nicolae Simina, ales din partea PSD.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax