Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PRIMUL CAZ confirmat cu tulpina Delta în județul Alba: femeie din Sebeș, nevaccinată. Cazul nu a necesitat internare

Publicat

Potrivit reprezentanților DSP Alba, joi, 12 august a fost confirmat primul caz cu tulpina Delta din județul Alba. Este vorba despre o femeie în vârstă de 53 de ani, din municipiul Sebeș, nevaccinată. Cazul nu a necesitat internare în spital.

„Joi a fost primit de la Laboratorul de testare din TG Mures primul rezultat confirmat cu tulpina Delta din județul Alba.

Reamintim că doar în laboratoarele de biologie moleculară de pe teritoriul României se poate face secvențierea tulpinilor SARS-CoV-2.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 53 de ani, nevaccinată, fără comorbidități, confirmată în 19 iulie 2021, care a declarat ca localitate de infectare Sebeș – infectare comunitară”, au transmis reprezentanții DSP Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rusinea

    vineri, 13.08.2021 at 07:12

    Smecherii care nu se vaccineaza si se imbolnavesc, trebuie amendati !!!

  2. Dragos

    vineri, 13.08.2021 at 09:14

    Bun, deci la cei nevaccinati tulpina delta provoaca cazuri usoare, deci nu se justifica vaxinul. Astept primul caz cu tulpina delta la cei vaccinati, asa pentru comparatie, daca tot suntem impartiti in doua tabere de bunii nostri guvernanti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax