Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primul contract de finanțare prin programul ”Anghel Saligny”, din România, semnat de o primărie din Alba. Este o alimentare cu apă

Publicat

Primul contract de finanţare din România, din programul ”Anghel Saligny”, a fost semnat vineri între Guvernul României şi Primăria Comunei Câlnic.

Contractul vizează dezvoltarea reţelei de apă în satul Deal, a anunțat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel. 

Contractul a fost semnat din partea comunei Câlnic de viceprimarul Ioan Cunțan, iar din partea Guvernului, de ministrul Cseke Attila, în prezența premierului Nicolae Ciucă.

”Lucrul în echipă este foarte important și aduce cele mai mari beneficii!

Comuna Câlnic este prima unitate administrativ teritorială din România care a semnat contractul de finanțare pentru un obiectiv de investiții prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny:

,,Alimentare cu apă potabilă în localitatea Deal, comuna Câlnic, judetul Alba”, în valoare de 1.517.523,61 lei.

Al doilea proiect depus de UAT Comuna Câlnic vizează modernizarea străzilor din localitatea Câlnic, pentru care s-a primit o finanțare nerambursabilă în valoare de 9.110.000,00 lei” a transmis Primăria Câlnic, prin intermediul paginii de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 26.08.2022 at 14:23

    Culmea penibilităţii. Se vede cât de înghesuiţi la minte sunt cei de la guvernare. Participă la nişte nimicuri care pentru ei este încoronarea activităţii supreme guvernamentale. Ruşinos ! Lumea aşteaptă altceva de la voi, dar n-ai de la cine, că sunteţi puşi acolo deageaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax