Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primul criminal în serie dovedit din istoria Ciprului, condamnat la șapte vieți de închisoare. Pintre victime, două românce

Publicat

Primul criminal în serie din Cipru a primit șapte condamnări la închisoare pe viață. Printre victimele sale s-au numărat și două românce.

Nikos Metaxas, un ofiţer militar greco-cipriot, a fost condamnat pentru că a ucis cinci femei şi doi copii, dintre care o mamă şi fiica sa originare din România, relatează BBC.

Metaxas, care este primul ucigaş în serie din istoria Ciprului, a pledat vinovat, luni, privind 12 capete de acuzare pentru răpirea şi uciderea a cinci femei şi doi copii în Cipru, pe o perioadă de trei ani.

Toate victimele sale au fost menajere de altă naţionalitate.

Victimele sunt o mamă şi fiica ei de 8 ani, originare din România, date dispărute în septembrie 2016, iar celelalte cinci ar fi originare din Filipine, date dispărute în august 2018.

Livia Florentina Bunea și fiica ei de 8 ani, Natalia, au fost ucise cu sânge rece Metaxas. Potrivit presei din Cipru, militarul și-ar fi ademenit victimele pe Internet, pe un site de matrimoniale. Sub pseudonimul Orestis, bărbatul ar fi intrat în vorbă cu mai multe femei, pe care le-a ucis, nu se știe în ce împrejurări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax