Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primul dosar finalizat în pandemie. Ce pedeapsă a primit un bărbat care a tușit intenționat spre un polițist local

Publicat

pol

Un bărbat care a tuşit intenţionat spre un poliţist local, în timp ce încerca să părăsească un spital din Cluj, a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, urmând să primească o condamnare de 6 luni închisoare cu suspendare, informează Agerpres.

„În dosarul penal cu nr. 2028/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, între procuror şi inculpatul B.I. s-a încheiat, la data de 10.04.2020, un acord de recunoaştere a vinovăţiei privind comiterea de către acesta din urmă a infracţiunii de ultraj, constând în aceea că, la data de 28.03.2020, în jurul orei 23:30, în timp ce poliţistul local B.I.G. încerca să împiedice plecarea sa din UPU Cluj-Napoca, inculpatul B.I. l-a ameninţat pe acesta cu transmiterea bolii infectocontagioase COVID-19, prin tuşirea intenţionată, după înlăturarea măştii de protecţie, în direcţia feţei poliţistul local, de la o distanţă de aproximativ 1 – 2 m, cauzându-i, astfel, o stare de temere acestuia din urmă, motiv pentru care s-a oprit şi s-a retras uşor în spate”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

În cuprinsul acordului, s-a stabilit ca bărbatul să primească o pedeapsă de 6 luni închisoare cu suspendare și un termen de supraveghere de 2 ani.

De asemenea, bărbatul a fost de acord să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională şi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, la Primăria Cluj-Napoca sau Primăria comunei Baciu.

Acordul de recunoaştere a vinovăţiei trebuie aprobat de Judecătoria Cluj-Napoca.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax