Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO-VIDEO: Primul examen pentru bobocii de la Facultatea de Educație Fizică și Sport

Publicat

Studenții de la Educație Fizică și Sport (EFS) au susținut, marţi, primul examen din istoria Facultății de specialitate, înființată în acest an la Alba Iulia. Cu mari emoții și ambiționați la maxim, studenții albaiulieni au trecut cu brio peste primul hop din viața de studenți. „Bobocii” de la EFS au susținut primul examen la Metodica Disciplinelor Sportive (MDS) Gimnice. Sportivii au avut de susținut o probă practică și una teoretică (scrisă).

La proba practică, „bobocii” Facultății de Sport au avut de făcut „piramide” (foto). ”Eu  am avut emoții dublate de ideea că sunt singura fără disciplină sportivă și mă temeam de concurență. Eu fac această facultate doar dintr-o mare pasiune pentru sport și asta se vede la note”, a declarat Geanina Ilie, una dintre „notele de 10” de la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Tot  marți au avut emoții și Silviu Mureșan (FC Unirea Alba Iulia), Armina Cistelecan și Andrada Șușu (ambele CS Zamolxis), Delia Legian (CS Universitatea LPS Alba Iulia), Mădălina Istrate (CS Unirea Alba Iulia), Angelica Podina și Loredana Pașca (CS Universitatea SOLEIL Alba Iulia) și Darius Măcinic (CS V.Î.R.F.).

Potrivit studenților, nota 10 a fost un lux, dar nici nu au existat note sub 5. În perioada 24-31 ianuarie, „bobocii” vor merge în practică la schi, în muntele Retezat-Godeanu.

[media id=162 width=320 height=240]

[nggallery id=39]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ale O.

    miercuri, 19.01.2011 at 21:54

    Felicitari sportivilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax