Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Primul laptop”, program pentru elevii cu probleme financiare care fac școală online, propus de consilierii județeni ai PSD Alba

Publicat

Consilierul județean Corneliu Mureșan (PSD) a anunțat că reprezentanții partidului în Consiliul Județean Alba propun spre finanțare un proiect pentru achiziția unor tablete și laptopuri pentru elevii ale căror familii nu au posibilități să le cumpere. 

”Într-un răspuns oficial al Inspectoratului Școlar Județean Alba, ni s-a spus că un număr de 466 de elevi din județul Alba nu pot desfășura școala online din cauza că nu dețin echipamente electronice.

Proiectul vine în sprijinul elevilor ai căror părinți au dificultăți financiare, având în vedere pandemia de COVID-19 și funcționarea școlilor pe diferite scenarii, în funcție de rata de infectare din fiecare localitate.

Proiectul are în vedere achiziția de laptopuri, tablete sau sisteme PC pentru 466 de elevi (205 din mediul urban și 261 din mediul rural)” a transmis Corneliu Mureșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax