Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primul metru de asfalt într-o comună din Alba, cu toate ulițele de pământ. Au început lucrările la Întregalde – Galda de Jos

Publicat

Locuitorii din Întregalde văd în sfârșit, în anul 2020, primul metru de asfalt în comuna lor.

Un tronson din drumul județean 107 k, care leagă Galda de Jos de Întregalde, va fi asfaltat și va deschide o nouă zonă turistică din județul Alba.

Lucrările de turnare a asfaltului au început marți, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan. 

Este vorba despre un tronson de șase kilometri lungime.

”Investițiile sunt necesare ca aerul în această perioadă. Mai trebuie turnate cele două straturi de asflat. Acum se toarnă binderul de 6 centimetri grosime și apoi stratul de uzură de 4 centimetri, pe toată lungimea. Trebuie să știți că acolo nu a fost niciodată asflat”, a spus Hațegan.

Lucrările trebuie să fie gata până în data de 31 mai, iar costurile se ridică la 7 milioane de lei, bani din finanțarea instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax