Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primul parlamentar român ucis de COVID. Deputatul PSD Sebastian Radu avea 49 de ani și a murit la un spital din Germania

Publicat

Deputatul PSD Sebastian Radu a decedat la 49 de ani, fiind primul parlamentar român care moare din cauza COVID-19. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu.

„Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi”, a scris președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul buzoian Sebastian Radu a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un spital din Germania, după ce la începutul lunii noiembrie fusese infectat cu SARS-CoV-2, iar starea sa se agravase în doar câteva zile.

În vârstă de 49 de ani, Radu era membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor şi la câteva zile după ce a fost diagnosticat au apărut complicaţii şi a fost transferat de la Buzău la Spitalul Militar Central din Capitală.

Ulterior, pentru că starea sa nu se ameliora, familia a solicitat transferul la un spital din Germania, unde el a murit.

Foto: Facebook Sebastian Radu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 09.12.2020 at 13:34

    Ati vazut ? Astia se trateaza in Germania, ca pentru ei sunt fonduri. Sau daca nu sunt plateste el din pensia pe viata de parlamentar. D’asta e bataie mare la parlamentare, avantaje peste ceea ce ofera statul omului de rand.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax