Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Încă un pas spre „Ambasada Moţilor” de la Bruxelles: O delegaţie din Alba, în excursie la locul de muncă al europarlamentarului Victor Negrescu

Publicat

Poza Grup La momentul în care a candidat la europarlamentare, Victor Negrescu a promis că va deschide o ambasadă a moților la Bruxelles. Dar până la „materializarea” proiectului deputatului PSD Alba, Ioan Dîrzu, pe care europarlamentarul a declarat că îl „îmbrăţişează în cadrul unui proiect mai larg”, o delegaţie de 22 persoane, formată din aleşi locali, primari, directori şi reprezentanţi ai societăţii civile, simpatizanți PSD, au vizitat Parlamentul European, în perioada 8-10 septembrie.

Aceştia au avut ocazia să afle mai multe despre activitatea europarlamentarului de Alba, membru în Comisia de Bugete şi în Comisia Juridică din Parlamentul European, dar şi să participe la discuţii cu diverşi oficiali europeni despre atragerea fondurilor europene şi mecanismele legislative în materie.

În momentul în care şi-a anunţat candidatura la europarlamentare, Victor Negrescu a promis că va deschide o ambasadă a moților la Bruxelles, un proiect al deputatului Ioan Dîrzu. Dar până când acest proiect va fi un fapt, europarlamentarul a invitat 22 de aleşi locali, primari, directori şi reprezentanţi ai societăţii civile în vizită la locului lui de muncă de la Parlamentul European.

Şi la sfârşitul lunii iulie, când şi-a deschis biroul europarlamentar la Alba Iulia a spus că „Ambasada Munților Apuseni un proiect pe care eu îl îmbrățișez în cadrul unui proiect mai larg, care se referă la deschiderea primei delegații la Bruxelles, delegația Transilvaniei”.

„Cred că este foarte important să fim mai prezenţi ca judeţ la Bruxelles pentru a face vizibile intenţiile şi proiectele noastre de dezvoltare locală dar şi pentru promovarea turistică şi economică. Această primă întâlnire a avut ca scop iniţial să identificăm oportunităţile disponibile la nivelul instituţiilor europene pentru ca ulterior să permitem judeţului Alba să devină un motor în atragerea fondurilor europene. Au trecut doar două luni de la preluarea mandatului şi iată că deja împreună cu mai mulţi reprezentanţi ai judeţului Alba începem să lucrăm pentru a demonstra cetăţenilor care ne-au sprijinit că ne ţinem de promisiuni şi că pe mine încrederea lor mă responsabilizează şi onorează” spune europarlamentarul PSD, Victor Negrescu.

De când a devenit europarlamentar PSD, Negrescu a creat 20 de locuri de muncă pentru oamenii săi de încredere din partid, la cele cinci birouri europarlamentare deschise până în prezent.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax