Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primul posibil caz de recidivă din România: Doi pacienți din Buzău vindecați de coronavirus, POZITIVI la 12 zile după externare

Publicat

Doi pacienţi din judeţul Buzău, în vârstă de 46 de ani şi, respectiv, 29 de ani, externaţi în data de 26 martie cu rezultate negative la testul de coronavirus, au fost declaraţi din nou pozitivi după 12 zile de la externare.

Potrivit Biroului de presă al Prefecturii Buzău, pe 6 aprilie, conform recomandărilor de la externare, au fost recoltate probe de la doi pacienţi care au fost externaţi în data de 26 martie.

„Externarea celor doi pacienţi s-a făcut în urma recoltării consecutive a două, în cazul primului pacient, respectiv trei probe, la al doilea pacient, ale căror rezultate au fost negative.

Rezultatul probelor recoltate pe 6 aprilie celor doi pacienţi a sosit pe 7 aprilie şi a fost pozitiv”, a arătat sursa citată.

Cei doi pacienți, unul de 46 de ani și celălalt de 29 de ani, după externare, s-au izolat împreună la același domiciliu, fără a avea alți contacți. Pacienții sunt asimptomatici și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

La nivelul judeţului Buzău, până miercuri au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 un număr de 13 persoane.

Sursa: stiridebuzau.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax