Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primul supermarket din Alba Iulia care a redus TVA la unele produse. Cum motivează decizia reprezentanţii magazinului

Publicat

Profi Alba Iulia langa bazinul olimpic Cu mai bine de o lună înainte de anunţata reducere oficială a TVA la alimente, un lanţ de magazine cu puncte de lucru şi în Alba Iulia a redus TVA-ul la unele produse. A devenit astfel primul lanţ de supermarketuri la care se poate observa o astfel de scădere de preţuri.

“Am luat această măsură excepţională încă din ultima zi a lunii aprilie, deoarece suntem convinşi că scăderea preţurilor rezultată din reducerea TVA este o decizie cât se poate de bună pentru comerţ, o decizie care nu doar că le va permite oamenilor să cumpere produse de mai bună calitate, dar va şi spori vânzarile în general,” a declarat Daniel Cirstea, directorul general al magazinelor Profi.

Potrivit sursei citate, cumpărătorii vor putea gasi cu uşurinţă aceste produse în magazin, ele fiind marcate cu etichete speciale, galbene.

Magazinele Profi desfac o gama de peste 5000 de produse, cu sedii în 138 de localităţi din ţară, inclusiv în judeţul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax