Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Prindeţi hoţul!”: Bărbat de 45 de ani, urmărit pe stradă şi reţinut de poliţişti, după ce a încercat să fure bunuri din căminul Seminarului Ortodox din Alba Iulia

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia au reuşit să-l prindă pe un bărbat din Victoria, judeţul Braşov, care a fost surprins în timp ce încerca să fure bunuri din căminul Seminarului Ortodox din oraş. A încercat să fugă, dar a fost urmărit de doi tineri din cămin şi de poliţiştii de la Investigaţii Criminale, care se aflau, în timpul serviciului, în zonă. Bărbatul este bănuit că a mai furat din cămin, cu două zile înainte, un laptop şi bani, astfel că a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Judecătoria Alba Iulia a admis propunerea procurorilor, astfel că bărbatul de 45 de ani a fost arestat preventiv.

Miercuri, la ora 9.45, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, în timp ce se aflau în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, au observat doi bărbaţi care alergau unul după altul, cel din urmă strigând „prindeţi hoţul”.

Poliţiştii au pornit în urmărirea „hoţului” şi, în scurt timp, au reușit să-l prindă.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că miercuri dimineaţa, în jurul orei 9.40, S.D.I. (45 de ani), din orașul Victoria, judeţul Braşov, a pătruns în căminul unui liceu din Alba Iulia, situat pe strada Muşeţelului, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Întrucât a fost observat de un tânăr în vârstă de 24 de ani, reprezentant al căminului, a renunţat la intenţia de a comite furtul şi a părăsit în fugă căminul, fiind urmărit de către doi tineri din cămin.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că S.D.I., cunoscut cu antecedente penale şi, ca infractor voiajor, este bănuit de comiterea unui alt furt din același cămin, luni, când ar fi sustras un laptop, un hard disk extern, precum şi suma de 700 de lei, în dauna unuia dintre elevii ce locuieşte în internat.

Faţă de S.D.I. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba cu propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 zile sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax