Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prins cu 750 de petarde, pe care încerca să le vândă, în Sebeş

Publicat

petarde

Un bărbat de 29 de ani din Sebeş riscă închisoarea, după ce jandarmii l-au prins că avea asupra lui, fără drept,  petarde din clasa a II-a. Acesta a fost predate Poliţiei, care cercetează cazul.

Ilie D., din Sebeş a fost surprins iniţial de jandarmi, luni, la amiază, în imp ce oferea spre vânzarea două geci, pe Bulevardul Lucian Blaga. La o verificare mai atentă, oamenii legii au găsit şi cantitatea de 750 petarde din clasa a II-a, ţinute în 11 cutii.

Deţinerea acestor materiale pirotehnice, fără drept constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.

Comerciantul a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris, i-au fost ridicate în vederea confiscării cele două geci şi depuse în camera de corpuri delicte a Jandarmeriei Alba. Totodată, împreună cu petardele deţinute fără drept, bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Sebeş, instituţie care va continua cercetările în acest caz.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax