Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prins cu viteză de 197 km/oră pe Autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Șoferul, un tânăr de 33 de ani din Austria, a rămas fără permis

Publicat

politie

masina politie autostrada Un șofer în vârstă de 33 de ani din Austria a fost prins de polițiștii de la autostradă în timp ce conducea cu viteza de 197 de km/h, pe A1, dinspre Sebeș spre Sibiu. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional şi i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit IGPR, sâmbătă, 13 decembrie, în jurul orei 18.40, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 au depistat un bărbat, de 33 de ani, domiciliat în Austria, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă.

Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar, la kilometrul 270, pe sensul de mers Sebeş către Sibiu, conducând cu o viteză de 197 de km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 de lei.

Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Polițiștii reamintesc faptul că, în perioada 12-14 decembrie, acţionează, la nivel naţional, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere şi a Direcţiei de Ordine Publică din cadrul I.G.P.R., pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză, precum şi pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată condiţiilor de trafic şi meteo şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax