Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prins de Poliție, în timp ce mergea spre casă, pe bicicleta furată. Adolescent din Aiud, cu dosar penal

Publicat

rastel-bicicleta

Un minor din Aiud a fost prins după ce a furat o bicicletă. Băiatul a fost prins de polițiști în timp ce se deplasa spre casă pe bicicleta furată. Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru furt.

Potivit IPJ Alba, în noaptea de 2/3 septembrie 2020, în jurul orei 00.40, la Poliția Municipiului Aiud s-a prezentat o persoană care a sesizat faptul că i-a fost sustrasă bicicleta pe care o lăsase, neasigurată, în fața unei societăți comerciale din oraș.

În urma verificărilor efectuate în teren, de către polițiștii de ordine publică, pe strada Dorului din municipiu, a fost identificat un minor, în vârstă de 17 ani, din Aiud, în timp ce se deplasa cu bicicleta semnalată ca furată, spre domiciliu.

Minorul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Aiud, unde, pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru furt calificat. Bicicleta a fost restituită persoanei păgubite.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax