Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prins de poliţişti fără permis pe un moped neînmatriculat: Un bărbat din Baia de Arieş este cercetat de oamenii legii

Publicat

Un bărbat din Baia de Arieş este cercetat de poliţişti după ce a fost prins în timp ce circula pe o arteră principală din oraş, cu un moped neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 24.02.2014, poliţiştii formaţiunii rutiere din cadrul Poliţiei Orașului Baia de Arieş, l-au depistat pe P.S., de 46 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce circula cu un moped, pe strada 22 Decembrie din Baia de Arieş, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că mopedul condus de bărbat nu este înmatriculat sau înregistrat.

Faţă de mopedist cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax