Connect with us
Publicitate

CUGIR

Prins de polițiști în flagrant, după ce a sustras bagajul unui vârstnic, din fața unui bloc. Bărbat din Cugir, cu dosar penal

Publicat

Un bărbat de 33 de ani din Cugir a fost prins în flagrant delict de polițiști după ce a sustras bagajul unui vârstnic din localitate. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 iulie 2022, un vrâstnic de 79 de ani, din Cugir, a sesizat Poliția Orașului Cugir, prin 112, cu privire la faptul că, din fața blocului în care locuiește i-a dispărut un bagaj în care avea mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 500 de lei,  pe care urma să le transporte cu un taxi.

Patrula de siguranță publică, deplasată în zonă, a depistat, în flagrant delict, nu departe de zona în care a fost comis furtul, un bărbat de 33 de ani, din Cugir, bănit de săvârșirea faptei și care avea supra sa bagajul sustras.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax